Velkommen!


"Take Away og levering av Kebab, Pizza og Burgere i Oslo"

se meny og bestill
 
Kebabbiten.jpg
 
kebabbiten logo.png
 
 

Lokalisert rett ved trikkeholdeplasssen på Rosenhoff i Oslo tilbyr Kebabbiten Take Away og levering av byens beste Kebab, Pizza og Burgere.

Siden åpningen i 1994 har Kebabbiten vært stolte av å levere Kebab, Pizza og Burgere til sultne Oslo borgere. Hver eneste dag starter vi tidlig om morgenen med å lage våre unike Kebabsauser, vasker våre friske grønnsaker, og preparerer kebabkjøttet. 

Vi holder nattåpent hver eneste dag, året rundt. Så hvis du blir sulten, kan du alltid få mat uansett om det er dag eller natt! 

Levering utføres av våre stilige sjåfører, og alle Take Away bestillinger blir bekreftet med nøyaktig tidspunkt for henting & levering. 

Åpningstider:

Søndag - Torsdag: 10.00 - 04:00

Fredag - Lørdag: 10.00 - 05.00

Media:

post@kebabbiten.no

Facebook

Adresse:

Trondheimsveien 154

 
 

Hvordan?


"Bestill Take Away & levering på 1,2.3!"

Kebabbiten

Velg maten du vil spise

Kebabbiten

Betal for maten

Kebabbiten

Hent eller få maten levert

 
 
kebabbiten (2).jpg
 

"Alle Take Away bestillinger blir bekreftet med nøyaktig tidspunkt for henting & levering"

(Awais) - Ordreansvarlig hos Kebabbiten

se meny og bestill
 
 

Spørsmål & Svar


Leverer dere alltid innen en time?

Vi har satt et mål om å kunne levere innen 60 minutter, i de aller fleste tilfellene klarer vi å levere langt raskere. Skulle vi komme for sent til avtalt tid under spesielle forhold som tett trafikk, hindring pga. vær osv, ringer vi og sier ifra i god tid.

Opererer dere med en nedre handlegrense ved levering/utkjøring?

For at Kebabbiten skal kunne levere våre kunder et best mulig tilbud, har vi en nedre handlegrense på 250 kr.

Leverer dere til meg?

Kebabbiten leverer til de fleste bydelene i Oslo. Hvis det er områder vi normalt ikke leverer til, gjør vi som oftest unntak så lenge vi ikke går på et direkte økonomisk tap. 

Hvilke betalingskort aksepterer dere?

Du kan betale med Visa, Mastercard, Diners Club, og American Express. Når du betaler med kort vil beløpet bli reservert på kontoen din etter at din bestilling er bekreftet av Kebabbiten. 

Hvis vi må annullerer din bestilling, vil pengene som er reservert være synlig og tilbake på din konto innen 24 timer. Avhengig av kortutsteder og bank, kan det i svært få tilfeller ta tre bankdager før pengene er synlig som disponibel saldo i din nettbank.

Dersom maten av en eller annen grunn utleveres uten at betaling har gått gjennom, må du betale for maten i etterkant, uavhengig om manglende betaling skyldes forhold hos Kebabbiten, deg som kunde, eller tredjepart.

Sikker betaling med Stripe

Alle korttransaksjoner håndteres av vår betalingsleverandør Stripe inc, som sørger for trygg og sikker betaling. Det betyr at du som kunde kan være trygg på at ingen andre får tilgang til sensitiv informasjon og betalingsdetaljer. Du kan lese mer om Stripe her:

 https://stripe.com/about

http://www.dn.no/tekno/2015/06/18/2016/Netthandel/vil-forenkle-norsk-netthandel

Kan jeg kontakte noen hvis jeg lurer på noe?

Vi hjelper gledelig til på: post@kebabbiten.no, eller ring: 22 37 77 77

 
drikke.jpg
 

"Oslos beste Kebab og rask levering"

(Håkon) - Fast kunde hos Kebabbiten

se meny og bestill